1.4.15

Palatsin rakennus

Kuninkaallisen perheen palatsin rakennus alkoi jo vuoden 2014 lopulla, mutta vuodenvaihteessa olleen pienen tauon takia se on vieläkin kesken. Vielä n. 15 huonetta ja puutarha rakentamatta. Kalliit uudet autot odottavat käyttäjiään ja punainen mattokin on levitetty jo sisälle. Jos loppuviikko sujuu ahkerasti rakentamisen parissa, pääsee kuningaspari muuttamaan palatsiin. Myös te pääsette nauttimaan siitä, sillä kuninkaallinen palatsi tulee ladattavaksi sekä The Sims 3 -yhteisöön, että The Sims Resourceen. Palatsi on ihan itse suunniteltu katsomatta mistään mallia. Vielä pitäisi keksiä palatsille nimi.  Koska olen itsekin melko ylpeä teoksestani, päätin antaa teille hieman esimakua:
(Kuvat ovat pikaisesti otettuja, joten älkää pelästykö)
























2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/4/15 19:18

    Tällaisten kuvien ajaksi kannattaa laittaa ruudukko pois käytöstä. Tekee kuvat sekaviksi eikä anna kuville oikeuksia. Mutta tyylikkäältä näyttää! Itsellä ei riittäis mielikuvitus tällasiin. :D

    VastaaPoista
  2. Kun sanoin et kuvat on pikasesti otettu, niin tarkotinki just esimerkiks ruutuja. Sit kun julkasen netissä, niin otan parempia kuvia :)

    VastaaPoista